Stronger Life

Crossfit Södermalm

God morgon .. vad är det ens för dag idag? Söndag kanske. Shit vad snabbt det har gått. Jag vaknade rätt så mörbultad idag efter gårdagens heldag av träning. Det var superkul på utbildningen men det handlade om träningslära så det blev mycket träning och övningar.

Jag tog 70 kg i marklyft igår, kände mig väldigt stolt över att klara av det och hade säkert klarat lite mer men tiden tog slut. Tränade med kettlebells och körde mycket teknikträning med marklyft, bänkpress och lärde oss att tejpa vid skador. Min grupp va dessutom en väldigt rolig grupp så vi hade väldigt roligt och tiden mellan 9-18 gick väldigt snabbt.

Idag är det en ny dag, lika lång dag och med nya lärdomar. Vi ska träna och lära oss olympiska lyft och mycket annat. Jag är så trött, jag är så mör men det är bara att bita ihop och göra sitt bästa ändå.

Nu måste jag svepa min kaffe för att hinna till gymmet klockan 09:00.
Men jag måste säga att det är lite jobbigt att inte vara med barnen denna påskhelg, visserligen är det bara två dagar men ändå, det är heldagar och igår märkte jag hur mycket de hade saknat mig. Men nu är det bara att bita ihop och dra iväg sista dagen. Det är bra att de lär sig att sakna mig också. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.