Stronger Life

Glad påsk från och med idag!

Hej på er denna skärtorsdag! Det är sista dagen denna vecka och sen har vi långledigt i 4 dagar. Fast jag är ledig i 5 dagar. Jag har rätt mycket att göra så det passar mig utmärkt. Jag har suttit och försökt få ihop en bra lista på vad jag behöver göra den här veckan men grejen är att jag har inte så många dagar som jag tror att jag har. Lördag och Söndag har jag två heldagar borta på utbildning i min kurs som jag går på (vid sidan om jobb). Så egentligen har jag halva torsdag, fredag, måndag med familjen. Men då får jag vara effektiv och göra det bästa av mina dagar med familjen.

 

Planer denna påsk 

Rensa ute förrådet, alltså vi har så mycket grejer och allt är i oordning att jag måste hitta en lösning snabbt. Sälja av lite saker och se vad som ska med till nästa boende.

Skattjakt med barnen. Fixa påskägg, göra skattekartor och gömma. Det gör vi varje år så de kommer nog inte sakna att kunna knacka dörr hos kompisarna.

Möblera om i hemmet så att jag kan ta över min arbetsdator och skärmarna för att kunna jobba mer effektivt.

Motion för oss alla. Jag jobbar hemma hela dagarna och rör mig knappt, går knappt ut så jag måste få röra mig mer. Det är galet men jag kommer bli som en lite flodhäst om jag ska sitta här inne, stilla och utan att röra mig. Barnen behöver också motion, de är vana att röra sig ute hela dagarna.

lekpark, jag vill så gärna ut till lekparker igen. Jag vill komma ut, leka, springa, se barnens glada små ansikten. 🙂

Men någonstans där ska jag klämma in att studera både körkortsteori och anatomi! Men alltså jösses, vad tror jag att jag är, superkvinnan eller? ? ??‍♀️ Jaja, ett av mina stora mål ”att inte ha för höga krav på mig själv”.

 

Påsk 2016

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.