Stronger Life

Skönhets fredag

Innehåller annonslänkar

Jag har varit ute, levererat mat och tagit en promenad runt i ett området och kommit hem igen. Jo jag är ju ledig idag, så jag åkte hem till min far, mötte honom utomhus och lämnade lite matlådor med grytor och ris till han så att han inte behöver tänka på att laga mat nu när han just flyttat och kanske inte hunnit packa upp allt än.

Jag passade på att tvinga ut han på en promenad i området och på så sätt så ser jag också hur han har det, vart han bor och allt. Så nu har jag ”rastat hunden” som min mamma sa. ?

Men dagen är inte över för nu ska jag hämta barnen från skolan, gå till biblioteket igen, till mataffären och hem för att fixa något gott till ikväll. Fredagsmyset.

Sen tänker jag ha en skönhetsfredag med härliga produkter och ta hand om mig själv. Efter att ha varit instängd här hemma hela dagarna, får inte alls den motion och luft jag brukar få och sen tänker jag bara på andra hela tiden, att leverera mat till den ena, handla åt åt den andra, fira födelsedagar etc. Så nu ska jag tänka på mig och ta hand om mig. ❤️

 

 

Foreo / Cleansing Foam / Purifying Mask / Salicylic Acid 2% Serum / Moisturizer SPF

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.