Stronger Life

Fredagens tacksamhet

God morgon FREDAG!!! Så galet härligt med fredag och jag är ledig idag. Men alltså vad hände? Jag vaknade klockan 6:00 och ser att det är vitt ute! När blev det annonserat att det skulle snöa liksom, vad har jag missat. Skulle inte moder jord må bättre, plötsligt blir allt kaos och det blev vinter på våren för att vi hade vår på vintern??

Okej det gör inget, vi ska få en massa sol imorgon så det här går väl bort snart. Jag ska ut idag, lämna mat till min pappa och får väl ta på mig vinterjackan.

 

Vad är vi tacksamma för idag då? 

Jag är tacksam för att det hela med lägenheten flyter på, skickar in papper inom kort (måndag) och väntar in svar senast slutet av vecka 16. Och har vi tur då, så kan vi sätta ett inflyttnings datum som är snarast, tex senast vecka 19-20. Då har man ju mer än 3 veckor på sig att packa och fixa allt.

Jag är tacksam över att vi har vår hälsa i behåll. Jag är så glad över det, att vi mår bra, att vi är friska och även om det smärtar att inte kunna krama om mina föräldrar så är jag så glad att de är friska och vi med.

Jag är tacksam för att jag har ett jobb som tillåter mig jobba hemma. Jag har inte fått gå utan bara blivit korttids permitterad. Så jag är tacksam så länge jag har en inkomst.

Har du något du är tacksam för idag?

bloggare

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.