Stronger Life

Torsdagens tankar!

goodmorning-feelgood-strongerlife

God morgon torsdag. Det kommer att bli en regnig torsdag. Jag som behöver gå både till bibblan och till mataffären men vi får se hur jag gör. Jag behöver sätta mig ner och göra ett hemma-anpassat matschema också. Har halkat av matschemat helt. Annars händer det inte jättemycket denna instängda torsdag.

-Status denna torsdag-

Just nu: Hämtat kaffe, skickat iväg ungar tills kolan och ska gå igenom mail och samarbeten.

Under dagen: Jobb och mer jobb, har rätt mycket idag.

Torsdagens mål: Träna, äta bra, röra på mig förmiddag, lunch och eftermiddag.

Dagens kluring: Min mor fyller jämt på lördag. Vi hade ju köpt en resa till henne, till Spanien (vi har släkt där) men hon kan ju inte åka så hur firar jag henne nu utan att vara hemma hos någon av oss? Det kommer inte att vara varmt på lördag direkt.

Jag tycker det är trist att inte kunna krama om min mor, att inte kunna vara hemma hos henne och ge henne en fin dag på sin födelsedag men sen tänker jag att man ska ändå vara tacksam för det vi har. Jag menar vi har ju hälsan i behåll än så länge, vi har dessutom varandra, ingen har dött, vi har ett kort avstånd till varandras hem och kan ses ute på en promenad. Så snart det är lite varmare kan vi sitta utomhus mycket mer och allt det här som händer får oss (förhoppningsvis) att uppskatta våra nära och kära på ett bättre sätt och jag hoppas att det också förändrar oss, så att vi tar lärdom.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.