Nyheter jag inte kollar på – Stronger Life

Stronger Life

Nyheter jag inte kollar på

Innehåller annonslänkar

Irriterande nog så har jag känt mig låg idag. Solen skiner och jag har jobb att göra men ändå känner jag mig rastlös i själen och liksom sorgsen. Fattar inte att jag orkar må såhär, men jag valde att göra något åt det. På med träningskläder, ringde min mor och drog ut på lunchen på en promenad med henne. 

Vi pratade om allt möjligt som har med livet att göra, på avstånd såklart, svårt att inte ens kunna krama om sin mamma. Det är tur att man har kvar henne i alla fall, då är det värt att avvakta. Men hur som helst så smed vi planer och drömde oss bort i affärens drömmar. Vi drömmer om ett boende i Spanien men också i Colombia så vi spekulerade och hade oss, med hur vi kan göra. Jag tror ha  mig en plan, vi får se om det blir så. Just i detta nu är det ingen idé att ge sig in i nått men jag har kvar planen och vi får se hur det blir längre fram.

Något jag saknar just nu, är att ha fina vårkläder. Jag har inte ens kollat vårnyheter ute bland butikerna. Det är ingen idé när man bor i träningskläder. Undra om alla kommer att se annorlunda ut när vi väl börjar jobba igen, jag har typ redan gått upp i vikt av att bara sitta still hela tiden. Måste nästa sätta en påminnelse på att säga åt mig att gå ut och röra mig tror jag. Jag glömmer att röra mig när jag sitter och jobbar hemma själv.

Nu ska jag ta en mellis haha.

 

Scarf / Väska / Topp / Jeans / Nagellack / Jacka / Sneakers / Örhängen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.