Stronger Life

LURAD

God morgon onsdag! 🙂 Och välkommen April! Har ni blivit lurade än? Jag har en familj som tycker om att blåsa mig rätt ofta så för mig är det nog april varje dag känns det som. Men det är gulligt att se hur barnen trixar och har sig för att försöka lura mig.

Igår blev det inte mycket bloggande för jag blev på så låg energi efter ett samtal jag hade på morgonen. Det rann ur mig och jag drogs tillbaka till gamla känslor jag haft från förut och inte känt på ett tag. Jag vill inte dra upp allt här och nu, känner mig inte redo för det men det blev en tuff dag igår och kommer nog bli det idag med.

Just nu känner jag att jag bara längtar till nästa vecka, till påsken. Inte för att jag kommer att vara ledig alls, men jag kommer att få barnen hemma. På ett sett kommer jag att bli galen med de hemma när jag ska försöka prestera på jobbet men samtidigt så är det bara så härligt att ha de här i tryggheten och värmen. ❤️ Kanske man kan pyssla lite med påskpynt och äta gott tillsammans.

Vad ska ni göra på påsken? Är ni hemma nu, permitterade eller jobbar ni på?
Min kort tids permittering löper ju ut till sista juni men jag tror det kommer att kaosa ur på jobbet, många verkar stressade och det här med att bara jobba 4 timmar med så mycket som vi har att göra, det är inte hållbart.

Ha nu en fin onsdag. Hoppas det blir bra och stabilt väder idag och lura inte ihjäl folk!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.