Stronger Life

Gjorde om i rummet

Precis innan allt kaos började med Corona och så, så hann jag förbi Ikea och köpte två sängar till barnen. De gamla hade gjort sitt och var rätt så illa behandlade. Mina vildingar är som de är!

Men nu va det dags för de att få in var sin säng. De har själva valt att dela rum med varandra så vi har ett rum som är bara ett lekrum. Tanken va ju att de skulle ha sina egna rum men de bestämmer. Eftersom hela rummet blir mindre med två stora sängar på 105 cm så valde vi att vänta med sänggaveln. Men tanken var även där, att det skulle komma en sänggavel till sängarna också. Men om vi ändå går i tankar på att flytta så kan vi lika gärna vänta lite. De är i alla fall jätteglada för sina sängar, men likt förbaskat hittar jag lillasyster i storasysters säng varje natt. 😀 Hon tycker att det är mysigare att sova med storasyster men hon älskar sin nya säng ändå, säger hon. *kärlek*

Jag är otroligt tacksam för att mina barn är så bra vänner, så bra syskon och så himla kärleksfulla mot varandra som de är. Många i deras ålder, är inte bra vänner med sina syskon, de bråkar och svär mot varandra och hittar liksom inte ett sätt att samsas på. Jag vet inte om det hänger på uppfostran, föräldrarna eller om vissa barn bara blir så. Många föräldrar tror sig säga till barnen men i själva verket säger de inte mer än ”sluta nu”. Jag vet att jag lyckades bra med att få de så kärleksfulla mot varandra för att jag har noll tolerans gällande respektlöshet i hemmet. Respekt ska finnas, kärlek kan inte påtvingas men respekt är ett krav i huset. Bråka gärna om ni måste men med respekt. Inga fula ord, inget skrikande, inget fysiskt slagsmål, prata och förklara.

Didi-Toro-Strongerlife mama-strong-family

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.