Stronger Life

Tulip Cava

Sitter här i mitt ljusa hem och njuter av solen som värmer upp rummet trots kylan därute. Jag har hunnit förbi kontoret idag en snabb och kort sväng, för att skriva ut några papper inför flytt. Jag hoppas och önskar att det blir flytt till Maj redan men vi får se hur allt utspelar sig nu när det är Coronatider.

Jag kommer att sakna vår altan, kommer att sakna baksidan där vi alltid har sol, från morgon till sen eftermiddag. Nu byter vi bort det mot en balkong med bara sol på förmiddagen. Det gör ont men det är bara för att man väljer att fokusera på det goda vi hade här. Jag måste fokusera det fina vi kommer att få. En plan, lägenhet, fin planlösning, nära centrum, billigare månadskostnad etc. Och vi kommer ju ändå kunna ha mysiga stunder på balkongen, med våra glas vitt vin eller en god rosé på sommaren. Sätta upp fina ljus och ha en mysig lounge möbel därute.

Senaste testet på Rosé är denna nedan ↓

Cavan är fruktig med behagliga bubblor och kommer i en unikt designad flaska prydd med ett fång vackra tulpaner i vitt och rosa. Om du vänder flaskan upp å ner så har du plötsligt fått en blombukett, kul va? 😉

Jaume Serra Tulip Cava är ett trevligt, vitt mousserande vin. Den har en fruktig doft med inslag av persika, nektarin, citrus, äpplen och en lätt fläkt av blommor. Smaken är fruktig med behagliga bubblor och angenäm fruktsötma med inslag av citrus, persika och nektarin. Den passar som sällskapsdryck eller till rätter där det finns lite sötma och en aning kryddhetta. (Källa: MafiosoPr)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.