Stronger Life

Börjar gälla idag!

God morgon måndag och nya veckan. Vet ni vad igår hade jag ett dilemma i mitt huvud gällande ett beslut jag hade att ta. I helgen har jag tänkt en massa och försökt komma fram till vad som är mest värt för mig och efter mycket om och men så kom jag fram till ett beslut. Jag kör vidare på den 4an vi hade sett i området. Vi kommer alltså inte flytta till vårt ”framtida” ställe, dvs vi väljer att mellanlanda här, i en lägenhet för att ha kvar barnen i samma skola de går i nu.

Annars hade vi helst velat dra ifrån det här området, bo i Enskede, Södermalm eller Årsta. Men inte här. Det här känns långt ut fast det är nära, det är ensamt fast det finns människor. Det är bara en sån känsla jag får. Men nu väljer vi att stanna i området men i alla fall byta bort radhuset mot att få en lägenhet. En 4a på 110 kvm som har en grym planlösning som passar oss perfekt. Vi väljer att mellanlanda här i 2-3 år och sen när det är dags att byta skola för barnen så drar vi vidare mot nya mål.

Svårt att förstå, jag vet. Svårt att hänga med, jag vet. Men det här är bäst för oss just nu. Vi klarar ändå inte av att byta skola för barnen, inte nu.

 

Veckans mål:

  • Träning 5 ggr
  • Varierande kost och inget onyttigt snacks.
  • Studera 3 dagar denna vecka
  • Promenera med mor och far varannan dag för mitt bästa och deras också

Det som är annorlunda denna vecka är att vi sätter igång med Korttids permitteringen. Från och med idag jobbar vi 4 timmar varje dag. Så mer tid för mina studier.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.