Nyheten kom idag!! – Stronger Life

Stronger Life

Nyheten kom idag!!

Idag gjorde jag min andra goda gärning. Jag tog mig ut till min mamma för att ta en promenad med henne. Men hon är lite mer försiktig än vad pappa är, för min mor tar ett avstånd på 3 meter ifrån mig, haha. Men jag älskar att hon är så försiktig som hon är, det får mig att känna mig trygg över att hon ändå tar hand om sig och inte kommer åka på något läskigt virus som tar henne ifrån mig. Usch min rädsla är enorm när den kommer till mina föräldrar.

familjeliv

Här går mor och pratar i telefon

Nu har jag slutat mitt jobb, stängt ner och har varit ute på altanen och solat lite med barnen. Shit vilken härlig sol det blev idag men vindarna är fortfarande tidig-vår-vindar.
Vi har haft presskonferens och nyheter på högvarv idag och varvat med jobb. Det här börjar dränera ens energi nu. Mitt i alltet ska./måste min pappa flytta. Kontraktet löper ut och han ska dra på söndag. Herre Gud, så nu ska jag lösa det också, flytt, städ och allt vad det är.

En annan nyhet är att vi fått veta att vi nu blir korttidspermiterade på jobbet. Vi går ner i tid till 40% från och med måndag. Så jobbet kommer att bli kortare men så mycket intensivare. På gott och ont kan jag säga, jag har mycket annat gott att kunna göra under tiden vi inte jobbar, just som att studera.

Jag ger inte upp mina mål. Jag ska ändå ta tag i min utbildning inom näringslära och anatomi, för Corona kommer inte att finnas resten av livet, det är bara nu och sen är det dags att vakna upp ur bubblan och inse vilket liv vi vill ha. Jag vet hur jag vill ha det, nu får vi chansen att vara hemma, tänka igenom allt och planera vår nästa framtid. Ny start när allt det här är över.

Längtar galet mycket till Spanien

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.