Stronger Life

Mer action än på länge

Innehåller annonslänkar

Efter att ha jobbat hemma länge nu så använder man inte sina vanliga kläder, har ni tänkt på det. Jag lever i träningskläder och hemmakläder (som oftast är träningskläder det med). Men idag ska jag till banken en sväng och då minsann kändes det som att jag skulle på världens dejt. Jag fick lust att dra på mig smink, läppstift, fina kläder och klackarna hahaha. Då kom jag på mig själv att jisses, det är ju bara banken, jag har bara varit instängd för länge. ??‍♀️

Nu börjar det ju bli lite vårkänslor därute, det lilla man fått känna på. 10 plus grader även om det har blåst en massa.
Igår var jag ute på långpromenad och idag ska jag till banken. Fredag är det läkarbesök. Shit det mer action än vad jag fått på två veckor.

Hur ser er vardag ut nuförtiden?

Sitter du hemma och jobbar/pluggar eller är du ute på jobb. Alla har ju inte den möjligheten att kunna jobba hemma.
Hörrni, ska det inte bli skönt när allt det här blåsigt bort och vi kan ta på oss lättare kläder, gå ut och fika i fina kjolar, toppar, linnen och njuta av vädret tillsammans. Jag är rädd för att vi kommer att gå miste om våren och mest troligt en del av sommaren också. Men förhoppningsvis så ses vi i juli-augusti. ?

 

ICHI Tröja / Vila Bikerjacka / Vila Kjol / Agnes Cecilia Väska / Steve Madden Boots / Vero Moda Solglasögon / L’Oréal Paris Läppstift / Paris Picture, Poster

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.