Stronger Life

Step up the game

Innehåller annonslänkar

Dags att step up the game på gymmet och orka med lite mer…
När jag körde på rätt duktigt och hade bra flyt på träningen så tog jag PWO för att kicka igång allt lite mer. Egentligen kan du ta en kopp kaffe, gärna svart, för att få samma effekt men det blir lite mer intensivt och snabbare kick av pwo tycker jag. Inget som behövs utan är mer av en extra grej om du inte vill ha svartkaffe på eftermiddagen.

Sen är det samma sak med BCAA, det kan du få i dig i maten. Men om du vet att du inte äter rätt kost, är kräsen (som jag är) och därför inte får i dig allt du borde, så kan kosttillskott vara ett extra alternativ.

Sen vet ni ju att jag tar Zink, vitaminer och magnesium för att få i mig allt jag behöver (äter inte rött kött och dålig på varierad kost) så jag hjälper kroppen lite med kosttillskott.

 

Hela startpaketet / Shaker / Multivitamin / Magnesium / Zinc / Omega 3 / Triple Protein / PWO / BCAA+

 

Något jag tycker är viktigt om och när man ska köpa kosttillskott, så är det att det enbart ska vara märken som är rena. Som inte har en massa extra skräp i sina produkter och bara står för så naturliga ämnen som möjligt. Testa med antingen en produkt åt gången eller kör igång med startpaketet, se länk ovan. Kleen står för just vad ordet säger, rent. Try it and buy it.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.