Stronger Life

Kvällens status

Status denna kväll:

Vi var hos läkaren på Sabbatsbergs sjukhus. Det är lite läskigt att kliva in på sjukhus då det känns som att gå rakt in i coronafällan haha. Men vi klarade oss bra, det va ju en barnklinik så det fanns inget mer än bebisar och småbarn där. De starkast av de alla.

Vi pratade lite med läkaren och konstaterade att det ska tas en massa olika tester på dottern, så blodprov är det som gäller. Men då hade de inte resurser nog inne på Alva Kliniken. Så imorgon ska vi till ett Karolinska Laboratorium för att ta proverna och då måste vi göra det innan de skickar ut testerna ca 15:00.

Jag är väldigt nöjd med att läkaren också tänkte lite på IBS och ska i alla fall ta tester på olika saker som det kan vara. Skönt att få bukt på det hela om vi nu hittar något. Sen vad jag förstår så är inte IBS något att leka med när det gäller kosten. Man ska kunna en del om kost, vad som ska ätas och inte ätas och med barn som redan är kräset att få i nått alls, ja det blir en utmaning. Men en sak i taget, först ska vi se om det ens är det hon har.

Nu har jag just sagt god natt till barnen, läst en bok, vi har sjungit på några låtar och nu lyssnar de på barnmeditation för att somna. Jag ska svara lite på mail, förbereda inför imorgon och sen sova. In mot kontoret imorgon, i alla fall halvdag.

Sov gott.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Hej! Har en dotter som i många år jämt hade ont i magen, fick gå på toa efter nästan varje måltid med många gånger akut diarré. Många läkarbesök på vårdcentral och barnmottagning. Många prover togs (gluten, laktos, allergier mm), röntgen gjordes men inget fel hittades. Till slut tyckte läkarna att IBS var diagnosen. För drygt ett år sedan så jag att nej nu provar vi glutenfritt trots att vårdcentralen inte tyckte detta. Sedan dess har hon varit bra, förutom en gång då hon åt en bit kladdkaka bakad på vetemjöl. Efter det fick hon diarré och magont i två dagar. Nu har jag inte läst så mycket i din blogg, än (hittade hit i går) så jag vet inte hur mycket ni har testat men kanske detta kan vara värt ett försök. Håller tummarna för att din dotter snart blir bättre. Kram

    1. StrongMama

      Ja alltså det är det som gör en rätt så förvirrad faktiskt, att så många läkare som säger en massa men sen så visar det sig ändå gå bra när man själv testar det som läkarna inte trodde på… blir lite lätt galen på det faktiskt.
      Tack för att du delar med dig, det känns bra för mig också, att höra att andra också har samma struggles som jag har haft i flera år. Nu kommer jag inte att ge mig. Det som däremot förvånar mig, är att man inte tagit avföringsprov.. är inte det en A och O grej när det kommer till problem med magen? Kanske inte används längre. Jaja vi ska ta en massa tester idag. Hoppas på att hitta nått snart. Tack snälla för dina ord. Kram