Stronger Life

Silver i vattnet

kost-protein-feelgood

Jag är otroligt dålig på att dricka vatten på helgerna, rätt så irriterande faktiskt. Men på jobbet är jag bra på att hinka i mig minst 1 liter varje dag. Jag blir lättare törstig där, vet inte varför. Men hemma har man annat att tänka på, att göra och det försvinner. Så nu har jag förberett en kanna med vatten som ska stå framme på bordet och då ser jag den varje gång jag går förbi. Jag har hällt i lite Kolloidalt silver i också..

Har ni hört om Inosil Kolloidalt Silver? Något många använder för att rena vatten men också för att desinfektera ytor i hemmet. Otroligt vilka saker man hittar på och så men faktiskt smakar vattnet godare enligt barnen.  Desinficera med silver säljer nästan slut nu på hälsobutiker, speciellt dessa tider med baciller överallt.

 

Kollodialt Silver

Tillsätt två teskedar per liter dricksvatten som ska desinficeras. Skaka om. Låt stå i 15 minuter. Vattnet är sedan klart att drickas.

 

Vi ska snart hämta lillan som varit på pyjamasparty från igår och övernattat. Inget av mina barn har hittills sovit borta hos någon annan förutom mormor så det känns mysko men på ett roligt sätt. De är verkligen större, svårt att ta in liksom. Att min äldsta överhuvudtaget fyller 10 år är ju helt otroligt. Har jag varit mamma i 10 år? Wow.

Men snart hämtar vi lillan och sen åker stora tjejen på gymnastik. Sen får vi se vad det blir av denna lördag med mig som sjukling också.. Jag ska egentligen studera lite men det får bli sen när jag varit med lillan ett tag.

Ha en fin lördag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.