Stronger Life

Hur bokar vi av?

Hej lördag, då va det helg, fast jag varit hemma hela veckan nästan. Allt händer av en anledning, jag har kunnat utnyttja den här tiden till att läsa böcker som jag tycker är intressanta och studera lite av näringslära. Det är lite lusigt med mig, när jag hittar något nytt jag tycker om och intresseras av så ger jag mig in i det intensivt. Så den här vab-veckan kom väldigt passande.

Idag däremot tar jag en liten paus för att vara med barnen. Vi tänkte åka till Laserdom i Farsta men det är fullbokat så det blir nått annat istället.

Jisses en annan sak, som har med Coronaviruset att göra. Inte visste vi att det skulle bryta ut så pass. Nu har min mor bokat en Spanien resa i april.. hon vågar inte åka och har inget avbokningsskydd. Stackars mamma, hon har en sån ångest över det här. Hur kan man göra?

resa-semester-weekend

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.