Stronger Life

Outfit

Innehåller annonslänkar

Men alltså hallå vad hände idag egentligen? Här vaknade jag hemma och plötsligt va det vinter ute. Jag hade ett läkarbesök med ena dottern idag och fick lov att ta vinterskor och vinter jacka. My gad man vet inte hur den här världen är längre, vintern kommer numera i mars nästan. Så vi har förlängt hösten från september-februari ungefär. Undra hur långvarigt det här blir dock, jag är rätt intresserad i hur allt håller på att förändras och är nyfiken på ett dåligt och rädd sätt, hur våra årstider kommer att spela sig i framtiden.

Just nu kan jag bara längta efter vår, lite knoppar här och där, lite fina färger, dofter och solsken. En lätt jacka, finare skor och solglasögon på. Längtar. Men det dröjer nog ett tag till..

 

Ellos Collection Kappa / Ellos Collection Scarf / Vila Knytblus / Vila Byxa / Snö of Sweden Örhängen / IsaDora Nagellack / DAY Väska / Agnes Cecilia Boots

Så hur har det gått med bostäderna? Inte alls bra, har inte hittat något som jag intresseras av och kan tänka mig att flytta till. Jag hade en i sikte men vet fortfarande inte hur det blir med den, de är aningen rätt sega på att svara. Helst hade jag velat flytta innan våren kommer, för sen blir det svårt att släppa taget om vår altan. Stor och fin altan att sola på varje helg eller dag efter jobbet. Men den som söker, finner, sägs det. Jag söker!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.