Stronger Life

Tjejer är värre

Innehåller annonslänkar

Hello mina hjärtan 💙

Hemma igen och jag kryper på väggarna redan. Jag är inte direkt en person som är gjord för att bara sitta/ligga hemma och inte jobba eller göra något men ibland tvingar kroppen en.

Jag försöker underhålla mig med podd, med bra musik, med kurer, med bra läsning. Äntligen får jag tid att ta tag i min bok Målboken som jag längtat efter att läsa så många gånger. Mitt krux när jag är hemma, är att jag ofta hamnar i renoverings planer, blir rastlös och vill göra om hela hemmet.. Men det hela handlar ju om att jag behöver vila, ta det lugnt. 🙂

En annan sak jag inser att jag behöver planera.. Min äldsta dotters födelsedag! Hon fyller hela 10 år, det känns stort men jag vet inte vad jag ska göra. Jag har länge velat göra ett tjejkalas för hon är rätt girly av sig, så en tjejkväll hade varit mysigt. Men häromdagen var lillan på ett Laserdom kalas och det lät och såg superkul ut. Så nu vet jag inte längre. Sen är de ganska många tjejer så att ha något hemma för typ 10-13 tjejer blir nog rätt högljutt och galet. Man tror pojkar är vilda men ärligt så är nog ett gäng tjejer värre. 😀

Nä men vet ni vad, jag ska se över mina kontorskläder och se vad jag kan hitta för fint jag har och det som behövs köpas in.

 

Ellos Collection Kappa / Ellos Collection Scarf / Vila Knytblus / Vila Byxa / Snö of Sweden Örhängen / IsaDora Nagellack / DAY Väska / Agnes Cecilia Boots

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.