Stronger Life

Ledsen och glad

bloggare-vimedbarn-loppi

 

Jag märker att jag är en person som inte blir speciellt lycklig av att ha sociala medier och skrolla. Jag märker att jag är den som blir glad av att tipsa och lägga upp bilder tex på jättegoda protein pannkakor (som ett exempel). Jag blir nöjd över att lägga upp och få tipsa allmänheten om de, för så nöjd är jag. Sen struntar jag i resten. Men när jag läser kommentarer, när jag ser andras social medier, när jag kollar facebook, ja allt sånt. Jag blir inte lycklig av det.

 

blogg

 

Så det jag kommer fram till är att jag inte vill se så mycket av Instagram flöden, Facebook eller mycket annat.
Vad gör mig glad? Jag tycker om att  läsa bloggar, lämna en peppande och fin kommentar och publicera mitt egna. Men thats it. Jag går inte tillbaka och läser vad andra skrivit till mig för jag blir oftast bara ledsen över att folk alltid VILL hitta något att klaga på, något att klanka ner på eller vad det nu än är. Folk tycker om att vara taskiga, trivs och mår bra med det.

Det enda jag vill, är som barn säger, ”ha fred på jorden”.. haha nä men ni förstår hur jag menar.
Så för pepp, motivation, glada inlägg och välmenande sådana också, får ni gärna följa både min blogg på Bloglovin och på Instagram: @strongerlife_blogg

❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.