Stronger Life

Snacka om snabba!

Hej på er mina godingar!

Häromdagen tog allt slut hemma, proteinpulver vanilj, choklad och annan kosttillskott som jag använder. Jag skulle göra egna proteinbars för att testa och insåg att jag inte hade proteinpulver och utan det är det svårt.. Så jag gick snabbt in och beställde från en sida som jag vet har mina märken. Jag använder mig ju bara av Olga Rönnbergs produkter för att jag vet att hon bara står bakom rena varor, utan massa smäck och skräp. Sen såg jag också att Olga har kommit ut med en massa nya smaker på proteinpulvren hon gör och även ett kollagen. Så självklart ville jag testa.

På en och samma dag gick jag in och la min beställning och på kvällen hade jag leveransen! Hur grymt?! Man beställer på dagen och får leverans på kvällen, jag älskar sånt. Och sen spelar det ingen roll om det är vardag eller helg, det kommer samma kväll ändå. Det är äkta service, att kunna erbjuda 0-1 dag leveranstid!

Så nu har jag i alla fall,  laddat på med en massa härliga smaker och produkter.

Pannkansmix // Kollagen // Ärt protein // Havreprotein

 

Så nu när jag hade fått hem min beställning så kunde jag sätta igång med mina tester av egna proteinbars. Vissa kräver matberedare men den har ju gått sönder och även min stavmixer också, suck. Så jag får ta de som man inte behöver någon mixare till. 🙂 Kan tipsa i annat inlägg om det.

Men jo juste, pannkaksmixen va asgod!! Om man gör några pannkakor så kan man ser ta lite (men lite) jordnötssmör och honung på, för att få en grymt god blandning av sött och salt. Bästa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.