Stronger Life

Analysera sig själv

Innehåller annonslänkar

Drömmen…. nå första delmålet så att jag kan beställa hem mina plagg som väntar på mig!! Stronger är ett märke som jag har svårt för mig pga priserna men jag har fastnat för vissa av deras modeller. Så jag har sagt att jag ska unna mig de när jag nått första målet. Det borde inte ens vara svårt men det är som att jag inte tar mig själv på allvar och bara säger något som jag sen destruktivt bryter emot. Varför? Jag som älskar psykologi behöver dyka in i det här tycker jag.

 

RASCAL ELASTIC BRA / RASCAL HIGH WAIST TIGHTS

Grejen är också att ju äldre du blir, desto svårare blir det att både bryta vanor men också att forma kroppen. Olga Rönnberg kämpar för fulla muggar och visst går hon ner i midjan men inte armarna direkt. Hon formar men inte märkvärdigt vad jag kan se. Hon har alltid varit fit i mina ögon avsett vad hon själv känt. Men nu har hon haft en kamp under 147 dagar inför hennes födelsedag då hon fyller 47 år.

Det är en kamp helt enkelt, för alla men värre blir det ju äldre vi blir, så jag har inte hela livet att kämpa, jag ska njuta i mitt liv av mina nådda mål och jobba med att hålla kvar de istället för att konstant jaga målet i livet. Hänger ni med i skillnaden?

Att forma kroppen handlar inte bara om att gå ner i vikt, det handlar om att tona, forma, blir stark, orka mer, förbättra kondition, bli piggare, gladare, lugnare, det är så mycket mer än bara en vikt på vågen.
Vad tycker du?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.