Stronger Life

Ta tjänstledigt

God morgon fredag!! Så härligt med snart helg. Sista dagen också för barnen, sen är det både helg och sportlov.. som tur va så kommer maken kunna ta lite senare pass och sluta lite tidigare vilket gör att för en gångs skull så kan han både lämna och hämta barnen. 🙂 Vissa dagar kanske jag får gå in men annars får jag ta en liten paus i den biten. Mer harmoni för mig och mer träning också hoppas jag. 😀

Det är fredag idag, jag ska på party idag, det är inte varje dag jag gör det. Men vi har ett stort födelsedagsfirande denna helg. Så vi ska ut och äta lite några stycken och sen kanske vi svänger förbi och dansar lite. Det va bra länge sen det.

Nu är jag på väg in till kontoret och ska beta av så mycket jag bara kan.
Jag skickade faktiskt ut en arbetsansökan idag också, japp jag har hunnit med mycket redan, som extra jobb på ett gym. Jag funderar på att göra ett totalt skifte i mitt yrke som administratör så vi får se hur det går. Nu va detta bara extra men det skulle passa mig rätt bra om jag fokuserade på utbildningen som kommer i mars och kanske jobba lite extra.. Jag har ännu inte tänkt ut nått bra, hur jag ska lösa detta. Men jag tror på att det finns sätt. Tjänstledigt eller bara gå ner i tid. Vi får se.

Vi tar den här fredag till att börja med eller vad säger du?

En stor och god kopp kaffe med massa härliga kollegor. Ha en fin fredag så länge. 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja S

    Tänk på att vissa arbetsgivare ska godkänna att man har ett jobb till. Huvudarbetsgivaren kan säga nej till att du får ha ett jobb till.
    Så kolla noga

    1. StrongMama

      Sant, jag har det i åtanke, men jag kommer att vara öppen med min chef om hur jag ska göra och vad som är bäst för mig. Tack för heads up i alla fall, det är lätt att missa något viktigt ibland. 🙂