Stronger Life

Telefonmöten

Nu har jag suttit i telefonmöte med min mäklare och en byggherre gällande vår lägenhet i Spanien. Jag vill ju be om tre offerter för att veta vad som är bäst att göra.

  1. Vi kan kakla om allt till vitt i badrummet, tar bort bidé och flyttar in tvättmaskinen plus måla hela lägenheten samt snickeri, vitt.
  2. Vi kan bara kakla om en vägg i samband med borttagning av bidé och badkar samt placering av tvättmaskin. Plus att vi målar om hela lägenheten.
  3. Vi väntar med badrummet och målar bara om hela lägenheten vit. Sparar pengar till höst istället eftersom vi ändå måste köpa nya möbler också.

Herre Gud, nu när jag skriver om det hela så inser jag att det är mycket pengar som ska ut och i samband med det så betalade jag en utbildning som jag ger mig in på plus att besvikelsen jag insåg igår, va att alla priser höjts på flygresor! Vad är det som händer nu då, varför är typ alla resor dyrare? Oavsett månad.

Vi borde bara måla om tänker jag. För vi ska köpa ny soffa, ny säng, köksutrustning, mattor, textiler och installera AC. Japp jag hör vad jag skriver men får avvakta tills min mäklare ringer tillbaka igen.

Men kul är det i alla fall, kul att sitta i små möten och höra hur vi kan göra med hemmet. 🙂  Jag längtar tillbaka till Spanien som bara den. Hade tänkt att åka nu i mars men i och med kursen som börjar så får jag avvakta. Men snart så.

strongerlife-life-Spanien

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.