Stronger Life

Dålig stil av ägarna

Innehåller annonslänkar

Jag blir så arg och provocerad av butiker, företag som är så smutsiga. Jag fick en julklapp av min mamma som var en fuskpäls men den var inte min stil så jag ville byta den. Jag får inte pengar tillbaka för jackan köptes med rabatt och då gäller inte öppet köp. Men problemet är att mer än 90% av deras kläder är ju rabatterade enligt de. Till och med nyheterna kommer in och har en röd prislapp på sig så för att en kund ska kunna köpa något i öppet köp, blir det väldigt svårt. Med andra ord, du blir aldrig av med de, du måste hitta en jacka vare sig du vill eller inte!!

Jag blir galen på sånt som jag måste göra. Sådant som andra tvingar mig att göra, sånt som jag inte rår någon kontroll över alls. Jag blir som desperat i hela kroppen.

Men jag funderar på att köpa mig en skinnjacka, till ordinarie pris och sen lämna tillbaka den, samma dag, bara för att visa de att det de gör är så fult. Hur kan du ta in alla ”nyheter” och redan ha de på nedsänkt pris. Va? Den går ju ingen på!

Så kan de fula sig, så kan jag också.
Eller så väntar jag tills vårnyheter kommer ut och ser om jag hittar något där men efter allt det som hänt så litar jag inte ens på de.

Hur skulle ni ha gjort?

 

Gina Tricot Mössa / Vila Trenchcoat / Selected FEMME Tröja / Ellos Väska / Mango Bälte / Only Jeans / Tamaris Boots / essie Nagellack

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.