Stronger Life

Att ha mål och belöning som väntar

Yes, då är det snart dags för nästa träning. Är jag trött? Ja!. Är jag villig att ge upp? Nej! Så oavsett väder, humör, känsla så ska jag testa. Det är bara ta på sig träningskläderna och ge det ett försök. Man kan inte annat än försöka och sen är det väl bara att lägga ner om det känns för tungt. Men det är som man säger, man ångrar aldrig en träning.

Jag är alldeles för långt bort från min belöning och jag vill verkligen, verkligen så gärna ha HERO serien från Stronger. Så det gäller att kämpa för vad man vill ha. Jag behöver nå 65 kg för att komma till beställning av tights, sportbh och topp.

Sport bh // Tights // sport bh // topp

 

Ja alltså det finns mycket mer som jag vill ha men det här är en början. Jag tänker att jag gör en beställning på ny träningsgarderob typ så har jag belönat mig med komplett kit och kan köra vidare de sista 5 kg i lugn och ro. Jag har inte bråttom att komma i form, jag har bara problem med att det står still eller går åt motsatt håll. Men det vänder snart, man ska inte ge upp bara för motgång. Livet är till för att forma det som vi vill ha det. Det gäller allt, vikt, kost, tankesätt, familjeliv, jobb, studier, vad det än är. Vi är väl värda att få vad vi vill ha och då ska man inte ge upp på sig själv.

Kör hårt idag och ha en fin eftermiddag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.