Stronger Life

Fusk men bra!

Innehåller annonslänkar

Hello, good morning. Jag är lite lätt trött på att gå omkring i min vinterjacka nu! Jag vågar inte klaga för mycket eftersom vi ändå varit väldigt skonade med vinter och graderna. Men jag har ändå gått omkring med vinterjackan faktiskt. 3 grader är inte mycket att hänga i julgranen. Vad mycket vädersnack det är på mig! Men..

I julas fick jag en (fusk) pälsjacka av min mor. Men jag är inte så mycket för päls, oavsett om det är äkta eller inte. Det är liksom inte min stil och då är det svårt att ”vänja in sig” till något sånt. Jag lämnade tillbaka den och fick köpa något annat som passade min smak bättre.

Men nu när jag ser såna här jackor/kappor så blir jag rätt sugen ändå. Det känns lite mer som min smak.

 

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Men jag vet inte om jag är smart som vill köpa en sån just nu när det är lite påväg mot vår. Visserligen är det rusk och regn och inte alls varmt men de är på så bra pris just nu.

Jag har tänkt på det där, man ska typ handla sina kläder när säsongen är över, så att man har till nästa år egentligen. Det är så sjukt billigt. Från att en ovan jacka kan kosta över 1000-kronor till att den ligger på typ 400 kr..

Shop until you drop, typ såna priser är det ute nu. 🙂 De ropar på mig.
Nä fast nu är det bara en kaffe och jobb som ropar på mig. 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.