Glad Alla Hjärtans Dag – Stronger Life

Stronger Life

Glad Alla Hjärtans Dag

love

God morgon fredag och alla hjärtans dag! Det är valentines day idag och det betyder mycket kärlek till folket. Jag önskar er alla en fin och kärleksfull morgon. Och med kärleksfull så menar jag inte bara från en partner, det kan lika gärna vara från ett av barnen eller faktiskt från dig själv till dig själv. Vi måste bli bättre på self love tycker jag. Många där ute klankar ner på sig själva och det är inte okej. Jag försöker så gott jag kan, att lära mina barn att kärlek börjar först inifrån och mot dig själv. Att man ska behandla sig själv ungefär som man skulle behandlat någon annan. De ger sig själv kramar och säger något fint om sig själva och sen till varandra, så himla gulligt. Jag hoppas att det håller i sig hela livet. Att de lär sig lite om inte bara hälften av det jag lär ut till de.

Idag är det ju fredag och min far fyller år så det betyder att vi har fika hemma idag, dock utan present för det jag beställde har inte hunnit fram än. Typiskt. 🤦🏻‍♀️ Men vi kan fika och barnen kan få fira sin morfar.

Men vi börjar dagen med kaffe, kärlek på jobbet och arbete.
Sen får vi se om det hinns med träning innan gästerna kommer.

Glad Alla Hjärtans Dag

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.