Blommor och allt – Stronger Life

Stronger Life

Blommor och allt

Det är ju alla hjärtans dag idag men ibland blir det lite tokigt. Jag åkte in till jobbet och möttes av en kollega som var helt förstörd. Tyvärr hade det strulat till rejält i hennes liv och hon behövde såklart all stöd hon kunde få. Fram till lunch va det kört, hon skulle hem och behövde stödet dit av olika anledningar. Så jag följde med på lunchen, släppte av henne där och åkte sen hem för att avsluta jobbet hemma. Men då råkade jag förstöra min makes överraskning för mig. Stackare. När han hörde att jag var hemma så blev besvikelsen stor. Men han förstod snabbt att det hade varit nödvändigt.

Jag kom hem till vackra blommor men mycket mer än så hade han inte hunnit med. Fina fina man, att han ens anstränger sig så mycket efter 12 år tillsammans. Det är jag så tacksam för, kan man hitta en bättre make? Han hade presenter till mig, till barnen och blommor, choklad och fika. Han hade ballonger och jag vet inte vad mer han hade planerat.

Och jag som bara är tacksam och glad över att ha han i mitt liv, att ha han som far till mina barn och få njuta av hans sällskap varje helg full med skratt, bus och riktigt knäppa saker. Min kärlek som tog mig med en storm för 12 år sedan, när jag såg han komma in på jobbet med det vackra leendet på det vackra face’et som var brunt efter semesterns solstrålar, doftade så otroligt manligt och det mörka utseendet. My gad, jag hade träffat min drömkillen utseendesmässigt. Sen visade han sig vara drömkillen även inombords. Så snygg på utsidan och så ödmjuk på insidan! En kombo man sällan får uppleva. ❤️

love-karlek-amor

Nu ska vi förbereda inför firandet av min far också, han fyller år idag och är påväg hit. Tjejerna är ju så glada. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.