Stronger Life

Patetiskt

Jag sitter på en madrass i barnens sovrum.

-Mamma, snälla kan inte vi tjejer sova i samma rum idag?

Ja vad säger man, klar vi kan. En natt men krokig rygg och sömn, vad gör det? Maken är ute på partaj med sitt jobb. Sista festen innan hans anläggning lägger ner. Klart de ska få gå ut och roa sig, imorgon lär han dock knappt leva antar jag, så det blir ännu en tung dag. Men vi väntar lite mysigt besök från en nära bekant så det ska bli trevligt.

familjeliv-mama

Barnens sovrum när de var små

Jag ber till högre makter att jag ska få en bra sömn i natt för jag känner mig sämre och sämre för varje timme som går. Jag hoppas att det är damm, pollen, vad som helst, en katt som smugit in till oss, inte vet jag, men bara jag inte håller på att bli sämre hoppas jag. Jag har varken tid eller ork med det.

Nästa vecka har jag fler möten att gå på, både dagen och kvällen, jag har aktiviteter att gå på och planering att ta i tu med. För att inte nämna min träning att komma ifatt med!! Jag vill börja träna igen.
Undra om jag får besked om studierna nästa vecka också. :Vore ju nice att få komma in och veta nu, så att jag kan söka CSN och prata med chefen. Men också planera i hemmet hur vi ska göra. Det blir ju en annan inkomst.

Shit, så många bollar i luften, jag vill bara att de ska landa i något nu. Vill veta hur det kommer att bli och se ut.

God natt nu bästa cyber vänner. Ses imorgon, hoppas ni (och jag) sover gott i natt.
Är jag ens medveten om jag att jag säger godnatt klockan 21:30 en fredagkväll, hur patetiskt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.