Stronger Life

Våga leva drömmen

Jag sitter här och reflekterar hur livet är och ser ut för många där ute. Vad snabbt det kan gå med en rejäl vändning, plötsligt får man en livs allvarlig sjukdom, en stroke, förlamad pga ett virus, med mera. Det här året har börjat med just detta ovannämnda för några av de i min närhet.

En väns man, fick något hemskt besked om en kronisk sjukdom som inte är att leka med. Sitter i lungorna och skapar kaos.

En lärare i min dotters parallelklass fick ett virus, en infektion eller nått, som satte sig i nervsystemet och förlamade hennes halva kropp. Hur länge det är så eller om hon ens kommer bli återställd, det vet man inte.

En kollegas pappa fick en plötsligt stroke och dog i förra veckan när de var på semester.

Alltså hjälp, vad händer?
Det är sånt som får mig att inse hur lyckligt lottade vi är. Hur friska vi är. Hur tacksam jag är över att ha vågat mig på att köpa något i Spanien för det har varit en dröm som jag har haft länge. Både jag och maken har pratat om det så länge och varit på väg 2 ggr men vi är lite smått fega när det kommer till lån, köp utomlands etc. Men nu är jag så glad att jag lyssnade på min granne. De köpte, vilket fick mig att våga. Hennes kollega köpte också, vilket kändes ännu tryggare. Sen insåg jag att min mäklare va ju samma firma som jag en gång tittat på och varit på visning här i Sverige på. De hade något samarbete med en annan firma och då kom hans fru hit och presenterade firman. Så komiskt och hur litet är inte denna värld.

Idag är jag glad att jag vågade, att jag tog steget. Vi lever bara en gång, jag vill inte bli äldre och för alltid ångra att jag inte vågade ta ett av mina drömmars mål. Nu är jag där och oj vad härligt det är!
Har jag tur, så åker vi om några månader igen!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.