Stronger Life

Vill bara hem

Jag måste säga att dagen idag gick bra! Vi hade otroligt skoj på kontoret och skrattade så vi grät men bortsett från det så va det också en härlig dag med riktigt bra information. Jag blev så glad, så lättad över att jag tror jag funnit en lösning på hur jag ska lösa ett hinder jag hade. Åh jag får nästan rysning, det kommer nog att gå riktigt bra det här!!

Nu är jag så slut i skallen att jag bara vill åka hem och ta det lugnt. Jag trodde att jag skulle ha mer energi idag än vad jag har, men jag hade så fel. Jag skulle träna, träffa en vän men jag vet inte alls om jag orkar. Än är kvällen (eftermiddagen) ung.

Jag måste säga att det här med visualisering är otroligt bra. Jag tror på det och jag kommer alltid att utöva det. Varje natt, visualiserar jag vad jag vill ha och hur det ska vara, känner lukter, hör ljuden och allt. Och jag tror på det, sen måste man självklart jobba på det. Man kan inte tro att saker ska komma till en av sig själv, man måste jobba för det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.