Stronger Life

Adrenalin får mig att gå vidare

 

nature-influencer-fitnesslife-playa-beach

Bild från vår Spanienresa

Woho, det är fredag! Den här veckan kändes lite lång men på nått sätt gick den ändå rätt så snabbt.. skumt. Jag har svårt att sova och är otroligt trött varje dag. Jag har så mycket tankar i skallen att jag inte kommer till ro. Jag är inte orolig utan jag försöker bara hitta lösningar för att ta mig förbi de hinder som jag stöter på just nu.

När man kartlägger sina mål så blir de också lättare att handskas med. Men det betyder inte att de försvinner ur mitt huvud. Men med tanke på att det är fredag så känner jag att det är dags för lite tacksamhet. Istället för att fokusera på det negativa. Allt har ju en lösning, jag måste bara ha tillit och komma på lösningen.

-Idag är jag tacksam för att jag har en fin make som alltid stöttar mig inom alla idéer jag har. Att han aldrig säger nej eller hindrar mig. Så mycket kärlek och respekt, jag blir så glad.

-Idag är jag mycket tacksam för att vi har ett fint och tryggt liv. Jag vet att det finns länder med mindre bra förutsättningar att leva, att det finns familjer med riktigt kämpande ekonomi, barn som mister föräldrar, människor som åker på hemska sjukdomar etc. Jag är så glad och tacksam för att vi är friska, har varandra och lever ett bra liv.

-Idag är jag tacksam för mitt driv som får mig att orka igenom dagarna eftersom det ger mig så mycket energi tröts trötthet. Men jag älskar det här drivet jag har.

Nä nu behöver jag kicka igång denna fredag.
Ha en fin dag och njut av helgen.

influencer-bloggare

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.