Stronger Life

Kartlägger 2020

nature-influencer-photo foto-bloggare

bilder från vår resa till Spanien

Det är riktigt skönt att det börjar bli ljusare nu på morgonen och även på eftermiddagen när man ska hem. Men jag är mer glad att jag kom iväg till Torrevieja i Spanien, för att ta en paus från mörkret. Vi fick mycket sol på oss och njöt verkligen av vädret. Jag ser såå fram emot våren nu! Behöver mer solljus för jag har verkligen jättesvårt att komma upp på morgonen.

Igår kväll satt maken och jag, uppe rätt länge med en massa planer och drömmar. Det var härligt att prata med han, underbart att han delar mina visioner och drömmar. Jag älskar att vi bara spinner iväg så mycket och får en sån adrenalinkick av allt.

Vi har försökt kartlägga 2020 hur vi vill visualisera det och jobba med det. Och än så länge verkar allt väldigt bra. Jag tror året 2020 är vårt år, året då vi når många mål eller i alla fall sätter de i verk.

Jag tror på visualisering, jag tror på att kartlägga målen, jag tror på att planera framtiden för att nå de drömmar du har och göra de till mål.  Så jag ska försöka se om jag har tid att klämma in lite läsning ur mina peppande böcker. Jag har riktigt bra böcker för att vägleda och peppa faktiskt, det var en av de som gav mig ork att inte ge upp när det var som kämpigast med köpet av lägenheten i Spanien. Det fanns en hel del hinder som dök upp för jag gjorde en felberäkning men med styrkan av att tro på sina drömmar så gav jag inte upp. Idag är jag glad och jag tror man går igenom allt av en anledning, som tex att lära sig hur man ska tänka och planera inför ett köp utomlands. 😉

livet-enjoy-life

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.