Stronger Life

Startkit wellness 2020

Innehåller annonslänkar

Nu när det är januari 2020

och många har dragit igång det här med att träna, äta rätt, sluta dricka alkohol, promenera, vara mer positiv, må bra, etc etc.. Jag tycker det är bra, men jag tror att man ska ta det lite försiktigt med att gå all in. Risken är för stor att man bara kraschar och inte orkar mer vecka 2 eller 3. Nu är vi uppe i vecka 5 och det får mig att undra, hur många av er kör vidare?

Men lite småtips för att komma igång med bra kost och levnadssätt, så tänker jag såhär.

Utifrån mina egna tips, som jag alltid ser till att ha hemma är följande.
För att må bra, därför skriver jag Wellness och inte Fitness. Fitness är mer inriktat på träning bara, vara vältränad och allt. Wellness är mer för att må bra i kroppen, inuti, kosten etc. Så min fit- och wellness kit är följande

För att göra mina smoothies har jag alltid i hemmet: 

 • kvarg 0,3 % fett och ca 10% protein!
 • mandelmjölk
 • havredryck
 • lättmjölk laktosfritt 0,5%
 • frysta bär (blåbär, mango, hallon)
 • banan

 

kost-diet-halsa

För att göra mat har jag alltid 

 • kikärtor
 • spenat
 • linser (gröna och röda)
 • råris
 • potatis
 • Vegofärs och Formfärs från Annama eller Hälsans kök
 • och massa massa grönsaker så som gurka, ruccola, paprika, tomat

Kosttillskott jag tar för att hjälpa musklerna på traven, för att sova bättre, få i sig rätt mängd proteinintag etc. 

 • KSM 66 på dagen
 • Zink på dagen
 • Magnesium på kvällen
 • B-vitamin på kvällen
 • Proteinpulver från Mammafitness som är det renaste PP jag känner till

Fitness-mama-ptonline

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.