Stronger Life

Nya fräscha skal

Innehåller annonslänkar

Shit jag insåg att jag har glömt bort att köpa glas skyddet till min nya telefon! Jag skulle ha beställt det på en gång från Ideal of Sweden men jag är inte bra på att sätta på de där på glaset så jag tänkte svänga förbi Tele2 butiken i Farsta istället. Däremot fick jag ju hem de supersnygga skalen och en häftig uppfinning som är ny. En korthållare som är magnetiskt på mobilen! Jag älskar sånt, även om jag inte tycker att elektronik och magnetism lirar ihop så tycker jag om nya moderna saker 🙂

 

Koden LHXIDEAL ska ge dig 15% rabatt och då kan du klicka in här för att se deras sortiment.

Har du bestämt dig så kan du shoppa loss och få ta del av deras nya skal. Så snygga designer att jag vill ha de alla. Men hur ofta byter man liksom?

Jag älskar ju ljusa skal men jag tycker mer om att matcha skalen med det humöret eller kläderna jag har. En kul grej bara så som man kan matcha örhängen, väskor och skor. 😀

Och nu när jag nämner smycken och väskor. Jag har suktat efter en ny väska igen, något mittemellan den jag har som är stor och den som är mindre. Och sen glömde jag klicka hem de skorna jag ville ha samt några tjocktröjor som jag hittat på Bubbleroom. Men grejen är ju att det inte varit någon vinter och jag undrar om det ens kommer att komma någon vinter? Börjar tvivla på det faktiskt och ärligt så klagar jag inte även om det är skrämmande och tråkigt för barnen.

 

Boots / Magnetic Ring / Computer Sleeve / Mobilskal / Laddkabel / Tröja / Kjol / Qi-laddare / Örhängen / Topp / Nagellack / Armband / Powerbank

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.