Stronger Life

Planerar redan nästa resa!

Jag blir galen! Jag vet inte vad jag har gjort och när det hände men alla mina anteckningar på appen Anteckningar har försvunnit. Jag hade de icloud baserade och allt är borta! Suck. Så mycket info som låg där och nu bara borta. Jaja.

God morgon måndag!!! 

Jag är trött men lycklig. Jag har så mycket planer i min skalle att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Just nu känns planen som att hitta en annan lägenhet att flytta till, bort med radhuset och sänka kostnaderna i månaden. Det är både ett måste och blir så bra. Jag vet det.

Sen har vi en hel del planer med Spanien boendet också. Idag ska jag be om flera offerter, så får vi se hur vi går tillväga. Sen vet jag inte om jag åker i Mars igen eller om jag ska vänta till Maj. Min mamma sa att hon kunde följa med för att passa barnen men grejen är att vi helst hade åkt själva för att dra ner på kostnaderna. Men vi får se.

Men idag är det måndag och det innebär ny arbetsvecka, nya möjligheter men tyvärr är stämningen lite försämrad just nu så det har inte varit något att se fram emot, att komma in till kontoret alltså. Det enda härliga är att få se sina vänner och kollegor igen.

 

Veckans mål är rätt enkla:

Att fortsätta gå 10.000 steg om dagen
Att få in en veckas bra kost måndag-söndag
Att få in 4 träningspass denna vecka
Att stå på 68 kg i slutet av veckan’

Ha nu en fin vecka, fin måndag. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.