Söker inredningstips Spanien – Stronger Life

Stronger Life

Söker inredningstips Spanien

Nu är vi hemma igen, usch, emot min vilja kan jag säga. Jag hade så gärna velat njuta några dagar till av vårt fina hem. Men nu är vi här i kylan och mörkret igen. Det är på ett sätt härligt att vara hemma igen men ändå är ju det andra också ett hem så det blir nytt och svårt i början.

Nu är vi här i alla fall. Vi kom hem så trötta och lite hungriga så vi åkte direkt till F.Centrum för att äta på Tacobar och handla frukosten till imorgon. Nu chillar vi här hemma men är så trötta, så det kär bli väldigt tidigt i säng idag.

Jag sitter med datorn på knät och kan inte sluta kolla inredning. Jag är också så sugen på att sätta igång ett badrumsprojekt eller ta tag i vardagsrummet. Nått av de. Ska be om offert rätt snart och se hur det ser ut.

Imorgon är det basket för lilla tjejen och sen är det läxor, storhandel, storkok och tvätt. Jag hittar så mycket fint, vill inte ha något överdrivet lyxigt dyrt för vi bor inte där men vill ha något som jag känner stor WOW känsla för när man klivet in i hemmet.

Men jag måste säga att jag behöver en paus mentalt.
Jag är så trött och har en tidig morgon imorgon så det här får räcka för idag.

Trevlig lördag kväll

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.