Stronger Life

Försöker hitta min stil

Innehåller annonslänkar

God morgon lördag! Vaknade med lite ont i benen idag, Igår gick vi och gick, hela dagen. Jag fattar inte hur barnen har orkat och kunnat haka på i samma takt. Shit vilka kämpar jag har till barn. Igår kom vi upp i 16300 steg, inte lika mycket som igår men absolut mycket för att vara små barn. Vi besökte det kända La Zenia Boulevard och det fanns så mycket kul att se där. Vilket shoppingcentrum! Jag hittade jackor, toppar, väskor och annat men nu va det ju heminredning vi var ute efter så vi skippade sånt. 

Jag tycker det är rätt svårt att hitta sitt sätt att inreda här. Det tar sån tid att hitta sin stil och kolla igenom sidor och tips. Men det är samtidigt något som är kul.

Jag hade en vision av att ha rosa i hemmet, i badrum eller sovrum men jag tror det blir mer av det beiga och bruna hållet nu, alltså mer naturfärg. Äh jag vet inte. Vi kollar vidare och får se.

Snart är vi hemma igen, emot min vilja kan jag säga, jag vill stanna mer. Men då ska jag sätta mig med mer tid och kolla igenom hemsidor i Torrevieja.

Ha en fin lördag !

 

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.