Stronger Life

Lyxig hudvård

Innehåller annonslänkar

Jag brukar få rätt många frågor på min hudvård och jag tycker det är rätt svårt att rekommendera något till enskilda personer eftersom vi alla har olika typer av hy och behov. Det bästa jag kan rekommendera är just att göra en skin-analys på skincity.se Jag tycker verkligen att de är bäst på hudvård och har otroligt bra service mot kunden.

Men om man vill ha lite allmänna tips på produkter 😀 Nu har vi inte direkt vinter, vinter just nu här i Sverige men vi har ändå rätt kallt, kalla vindar vilket leder till torrare hy. Estée Lauder är otroligt fina produkter! Flera av dessa här nedan är riktigt bra.

Här har vi en sån tur just nu, stormen är över, solen skiner och vi laddar så hårt med D-vitamin och energi. Att ta en promenad på stranden känns helt overkligt. Snacka om tur att storm och regn kom ut som varning mellan måndagen till onsdagen. Så just när vi är här klarar vi oss. Det tackar jag gudarna för. ??

 

 

Fantastiskt serum / Oxygen peel – för att du älskar din hud / Pre-serum. Ett måste för vintertrött hud / Nattkräm / Bästa ögonkrämen – räddar dagen / Dagkräm med SPF 20 / Fantastisk ansiktsmask / Lyxigaste ansiktsmasken

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.