Stronger Life

Fredag i Spanien

 Semester_travel

Det är F R E D A G och vi är i mulna Spanien. Det är ändå härligt att vara här. Jag kan inte sluta säga det hela tiden, jag är bara så tacksam! Känslan att köpa hem saker till sitt egna hem, den är underbar, bara så underbar.

Igår var vi ute och gick ca 23.000 steg men idag måste vi tagga ner med gåendet, vi kan inte låta barnen gå som dårar så.
Vi har varit på banken idag, fixat klart de sista papperna och pratat lite med vår bankkvinna. Det här gänget som mäklaren har, är så grymt. Han har verkligen bra kontakter och fixar allt åt en. Behöver du nytt lås till dörren, han fixar. Behöver du måla om bostaden, han fixar. Flytta tvättmaskin (som oftast står i köket i Spanien) till badrummet och ta bort bidén, han fixar. Behöver du offerter, priser på vad saker och ting kostar, han fixar. Bästa teamet ever.

Nu är vi klara med banken och ska ta oss ut och göra stan igen. Gå runt och kolla efter gym, hitta bra restauranger, fika, kanske kollar marknaden, sen blir det mot La Zenia Boulevard. Sista dagen!

Spanien-travel

Idag är jag tacksam för att vi har nått ett av våra stora mål i livet, att ha boende i Spanien.
Jag är mycket tacksam för att vi har hälsan i behåll, hela familjen.
Är också tacksam för att vi har kommit i kontakt med en sån fin människa som min mäklare.

Livet är härligt och blir också det du gör det till.
Trevlig fredag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.