Stronger Life

Ta med hudvård

Innehåller annonslänkar

När man åker bort för en weekend så behöver man ju inte ta med sig incheckade väskor.. men när man har acne benägen hy så kanske man inte har råd att ta en paus på 4 dagar med sin hudvård. För mig blir det här ett dilemma för jag vill ha med mig i alla fall hälften av mina hudvårdsprodukter men det går ju inte. Är det verkligen lika hårda nu också med 100 ml? Jobbigt det där med att inte kunna ta med hudvården men jag förstår det ändå, vem vill bli sprängd i luften liksom?

Hur hade ni gjort? Checkat in en väska bara för hudvården? Eller chansat att det räcker med det lilla du tar med dig och då bara ta med tre produkter av typ 8?

hudvard

Det mesta är packat och klart, det är bara hudvården som är det sista som fattas nu. Imorgon behöver jag ju den så det är det sista som packas.

Imorgon onsdag är det träning på morgonen tidigt som attans, sen jobbar jag fram till lunch eftersom vi åker mitt på dagen.

Det ska bli så härligt!! Förresten så har det varit en brand i Alicantes flygplats på ett kontor och röken var tjock och svart så de stängde flygplatsen häromdagen. Men nu hoppas jag att allt är klart. Läskigt.

 

 

 

Dagkräm / Ansiktsmask / Serum / Fuktkräm för ansiktet / Ansiktsrengöring / AHA-syra för ansiktet / Dagkräm / Age Perfect dagkräm

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.