Stronger Life

Vi närmar oss

Innehåller annonslänkar

Visste ni att vi närmar oss med stormsteg, mot Alla Hjärtans dag. Jag vet inte om ni brukar fira det på något sätt eller om ni tycker att det är skit men jag tycker det är jättemysigt att få strö lite extra kärlek kring min älskade. Sen behöver inte allt handla om att man ska köpa och köpa och köpa en massa grejer men om man vill köpa en present så är väl inte det fel det heller.

Jag tycker om att vissa uppskattning och tycker även om att min man ska visa uppskattning till mig med. En bukett rosor, en dikt, fina små söta lappar på kylskåpet, sms, spegeln i hallen, vad som helst som kommer från honom direkt. Jag tycker om att visa att jag har tänkt på han, ser han och hört han, så om han behöver något speciellt så köper jag det så gärna och visar att jag hör vad han säger och vet vad han behöver. Det måste inte vara något jättestort som en 75 tummar tv. Det kan vara en tröja, parfym, hörlurar, vad som helst som jag vet att han verkligen behöver och vill ha.

Jag vet inte vad vi ska göra, för det handlar oftast om att bi behöver barnvakt och det är inte så lätt för oss att få numera. Min mor har blivit äldre och orkar inte alls något längre, vilket är lite konstigt för hon orkar med allt annat i livet som jobb, träning och odla saker med sin vän… men jag är inte bitter, hahaha. Min far fyller ju år på Alla Hjärtans Dag så att lämna barnen där och sen dra, känns inte som ett alternativt. Så vi tar det vi får, har vi barnvakt så okej, men det är sällan något vi brukar be om. Vi får se hur det blir men för mig blir det dubbla presenter, en till maken och en till pappan min. 😉

 

Bluetooth-hörlurar / Parfym / Tröja / Beard kit / Upplevelse

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.