Stronger Life

iDeal of Sweden

Innehåller annonslänkar

Idag va en härlig måndag, jag kom snabbt upp i 10.000 steg och vi startade upp en tävling på jobbet, mest för skojs skull och för att aktivera alla lite mer. Det var lagom mycket med jobb också, det gillar jag. Kom hem, körde vidare med lite jobb, tränade ett jobbigt måndagspass och gjorde läxor med barnen.

Fick även ett paket hem idag från iDeal Of Sweden, Två supersnygga skal men jag har glömt att köpa på mig glasskyddet som man ska ha på mobilens framsida också. Jag som dessutom är så klantig, jag måste verkligen ha det.

Snygga va?

Nu ska jag plocka undan lite i hemmet, fixa morgondagens matlådor, duscha och sen försöka komma i säng rätt så tidigt för att få så mycket utav morgondagen som möjligt.

Jag ska även försöka sätta mig ner med en lista på allt jag behöver gå igenom inför resan. Frågor jag har, saker som ska fixas.. För att inte nämna att jag glömt lämna in skolansökan om ledighet! ??‍♀️

Fler snygga mobilskal och annat snyggt från iDeal of Sweden.

 

 

Vattenflaska / Heels / Mobilhållare / Diadem / Bagage tag / Mobilskal / Clutch / Laddkabel / Powerbank / Qi-laddare / Moonlight jade perfume / Hårsnoddar / Sneakers / Sandaler

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.