Stronger Life

Fredag med lycka

Woohoo, det är fredag och jag är så glad över att vara framme vid sista dagen denna vecka. Jag har så mycket härlig att vara tacksam för och jag känner mig positiv och pigg idag, pigg på livet, inte direkt pigg annars. Jag har brist på D-vitamin och har glömt att köpa så pigg är jag inte men det kommer. Har ni märkt att det börjat bli ljusare nu?

Fredag tycker jag är en bra dag att kicka igång med tacksamhet, dels för att se vad som varit bra denna vecka och fokusera, minnas och se hur mycket bra man har i livet, att vara tacksam för. Men också för att starta helgen med positivitet.

Idag är jag tacksam för att jag fått min nya mobil, lite ytligt och materiellt men det är fortfarande något jag inte vill ta för givet. Jag är glad och tacksam för att jag kan skaffa nya telefoner, köpa saker, ha det lyx faktiskt, inget man ska ta för givet.

Jag är också tacksam för att vi håller oss så friska. Jag kan snart inte minnas sista gången jag eller någon i familjen, va riktigt förkyld? Jag blir krasslig en dag men sen är det bra. Det är jag så tacksam för, bra immunförsvar och hälsa.

Jag känner mig tacksam för den kärlek min man och jag har, att vi tolv år senare fortfarande ringer varandra varje dag, har alltid något att prata om, skickar sms med fina kärleksförklaringar och är så fina vi kan mot varandra. Konflikter kommer alltid att finnas, problem och irritation också, men det handlar nog mer om hur man jobbar med de i förhållandet än om de finns eller inte..

Jag är riktigt tacksam för att vi åker snart till vår lägenhet i Spanien. Omg som jag längtar.

Ha nu en riktigt fin F R E D A G

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.