Happy Air ! – Stronger Life

Stronger Life

Happy Air !

Innehåller annonslänkar

Jag har äntligen köpt mina Happy Air Plugs !! Jag har väntat länge och som tur va så hade de fortfarande hörlurarna på rea. Jag sålde en Guessväska häromdagen och tog de pengarna för att köpa hörlurarna. 🙂 Jag är otroligt nöjd med ljudet faktiskt.

shoppa-bloggare

 

Idag ska jag sätta mig med lite recept och göra en bra lista inför veckan som kommer. Jag tycker det är lättast att hålla en bra kost med ett planerat matschema. Den här veckan som har gått har det gått riktigt bra måste jag säga. Däremot så har jag ju nallat på små choklad och sånt som är ungefär 10 gram men jag får ta det successivt. Huvudsaken är att jag går framåt och inte stannar upp eller går bakåt.

Jag har även gått igenom skafferiet och sett vad jag behöver få hem på kostsidan också. Att ha proteinpulver hemma är ett måste för oss (protein efter varje träningspass).

Bästa sättet att lyckas hålla motivationen uppe: 

  1. Kosten- ha allt du behöver för att hålla en bra kost, frukostar, mellisar, huvudrätter och kanske kvällsmål samt snacks av nyttigt slag för att inte bli frestad. När man väl blir hungrig och frestad så har man allt rätt hemma. 🙂
  2. Nya träningskläder är ett bra trix att hålla motivationen uppe. Men som jag tidigare nämnt så brukar jag använda energin från det nya året, ny start först och sen när motivationen börjar tryta i februari- mars någon gång, så är det inköpa av nya träningskläder som ger mig en ny boost.
  3. Att hålla kroppen ren, jag kan tycka att detox behövs inte om man äter rätt men många tror på det och jag tycker inte det direkt skadar att ta en detox te på kvällarna så jag har köpt hem en från Welloteket.

 

Lycka till med din wellness start på detta år 2020
Jag tror det här kommer att bli ett magiskt år.

 

 

1. / 2. / 3.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. StrongMama

      Ja precis, om man äter rätt så ska inget annat behövas, därför skrev jag att det va ett komplement ifall det behövs men att man egentligen ska sikta på att äta rätt 😉 Det framgår förhoppningsvis i texten. Men som jag tex, äter inte rött kött, så för mig kan det vara svårare att få i mig protein i alla måltider. 😀