Stronger Life

iPhone 11 Pro Max

Globen-tele2-stockholm

Hello!! Jag är så glad över min dag idag. Det blev en härlig torsdag med så mycket pepp ifrån kollegorna. Vi var alla på lite fredagskänsla, med mycket skratt och bus. Mötena tog över dagen och fick den att gå snabbare. Vi tog två promenader ihop, hela gruppen nästan, vilket gjorde susen för min steg-utmaning jag har varje dag med mig själv. Men inte bara det, nu har många ifrån gruppen fått för sig att gå med och köra en utmaning med steg. Jag tror inte jag vinner för det finns de som har hund och får mer steg pga men det är en kul grej att ha inom gruppen. Klockan är bara 18:30 ungefär och jag är redan uppe vid 10.500 steg. Så idag kommer jag nog sluta på 11.000 -någonting igen. Så bra!

Soo lovelyyy !! Det kändes som att man sken tillsammans med solen!

En annan bra sak va att vi fick se solen, hur härligt är inte det. Att få se solsken och se ens vardag lysa upp, få det rakt i ansiktet när man är ute och promenerar, underbar känsla.

Och den sista saken som kändes så bra, att hämta ut min nya telefon!! Sitter i detta nu och installerar den, hoppas på att få hem skalen snabbt också, eftersom jag är en rätt så klantig person så är det ett måste för mig.

Japp så va min torsdag, undra då hur bra min fredag kommer att bli. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.