Klagoinlägg, är trött på det här! – Stronger Life

Stronger Life

Klagoinlägg, är trött på det här!

God kväll. Eller kan jag verkligen säga GOD kväll? Alltså dessa små tjaft jag har med barnen på morgonen för att få de att ta på sig kläder, komma ner och äta frukost, bli klara, borsta tänderna, borsta håret etc. Det tar på energier kan jag säga. Men att sen behöva ta kvällen också, att tjata på att de ska duscha, borsta tänderna, ta på pyjamas, fixa morgondagens kläder, fixa gymnastikpåsen, komma i säng etc. Det är också utmattande. Morgon och kväll. Jag blir så trött och matt.

Jag tar morgonen för att min man går upp 5:00 på morgonen och drar till jobbet.
Sen kommer han hem och sköter middag, städ, plock i köket, fixar tvätt, samt annat i hemmet och sen sticker han och tränar.
så jag tar även kvällen med barnen.

kids-barn

Att avsluta mina kvällar irriterad och börja mina mornar på samma sätt är inte optimalt längre. Vet inte om jag har PMS just nu och är extra känslig men blir bara så less och irriterad.

Jaja ursäkta för mitt lilla utbrott och tråkiga inlägg med negativ klang.
Nu till något lite roligare.
Jag har beställt hem en ny telefon. Körde på iPhone 11 Pro Max. Lika stor som min 8a plus som jag har nu men denna är med mer skärm. Bättre kamera och mer surf. 😀 Längtar tills jag får den.

Apple-mobil-telefon

En annan grym sak är att jag nådde 10.000 steg igår, rätt precis och idag ligger jag på mer än 11400 steg!! Har hittat mitt sätt att komma upp i stegen. Två rundor ute i friska luften på lunch och rasten vid 14:00, det gjorde susen!

Nu ska jag ta en dusch, en te och sätta mig på soffan och varva ner innan jag går och lägger mig väldigt tidigt idag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carola

    Gör en tävling av morgon och kväll. En viss tid för varje moment använd äggklocka eller timer på mobilen. För varje avklarat moment får man en flörtkula eller liknade. Ett visst antal vi har tio löser man in mot en enkel vinst. Ex. Att få bestämma helg aktivitet eller middag en kväll.