Stronger Life

Att våga

God morgon tisdag, det va tungt att gå upp idag. Vi satt uppe och tittade på en serie på Netflix som heter Messiah. Trodde inte jag skulle fastna eller tycka om den men den serien är en sån där som man hoppas på att nått ska hända i nästa, eller nästa, eller nästa avsnitt.

Vet ni vad jag har kommit till insikt under de senaste åren? Jo, att det är rätt skönt att bli äldre när det kommer till vissa saker.. Som tex att veta vad man vill inom det mesta i livet. Att våga säga upp bekantskaper, att våga klippa band och våga gå vidare. Att våga tacka nej till negativa människor i ens omgivning. Att våga säga, du snackar shit om mig och andra, min kontakt med dig avslutas här. Eller att våga ta avstånd och även där säga, NEJ till drama.

Jag är inte ute efter att ändra på andra personer, alla är som de är av en anledning men jag behöver däremot inte stå ut med det om jag inte vill. Jag har sagt åt folk att drama får de ta någon annanstans, jag har även sagt till andra, att jag inte vill ha någon mer falskhet i min närhet så jag tar avstånd. Jag är stolt över mig själv, jag har vuxit och kan lita på mig själv. Det är bara synd att man inte alltid kan lita på andra.

Lev ditt liv som du vill, lev ditt liv med goda människor runt omkring dig, lev ditt liv med positiva personer och saker med sånt som får dig att må bra.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.