Stronger Life

Må bra naturligt

I samarbete med Måbranaturligt. se

Nu när det har gått en bit inpå det nya året så blir jag lite nyfiken på hur ni har det? Hur har det gått för er med era mål?

Jag tycker det är rätt komiskt hur alla gym blir uttömda i december och så magiskt fulla i januari. Samma visa varje år. År efter år. Det betyder också att år efter år så har folk mer eller mindre samma mål, där bland jag också. Jag undrar verkligen varför det inte funkar för så många? Men för min egna del tror jag att det handlar om metod, jag är nog inte den disciplinerade personen som kan klara av att träna och äta rätt hemma på egen hand. Ett gym med pt inbokat är kanske mitt måste eller att ha en vän att gå till gymmet med. Men tyvärr så har jag inga vänner som går till gymmet. De flesta tycker bara om att ta promenader ute eller gör inget alls. Sen har jag dock min man, men vad gör man av barnen då? Nä så jag får kämpa på med min egna resa. Jag blir många gånger arg på att varför ska jag inte kunna rycka upp mig, lära mig, vilja och motivera mig själv? Skapa disciplin själv.

Att må bra naturligt är ett bra sätt att få det långsiktigt att hålla.

En sak är ju att pigga upp sig på morgonen tex med rätt kosttillskott för att få mer ork och energi.
Med mitt Maca pulver så gör jag mitt bästa med att piggna till.
Tar hand om min mage med Chlorella och som även ska pigga upp också.
Att hålla mig frisk med Zink.
Och försöker sova gott om natten med NATT,
Jag försöker hålla mig till bra kosttillskott inom träning för att maxa upptaget av det jag tränar och äter etc.

Kosttillskott i all ära men man ska helst försöka äta rätt med bra mat. Men det är inte alltid man får i sig allt man behöver, genom stress, kaffe och depression så försvinner mycket av våra vitaminer och mineraler, för att inte nämna åldern. Åldern får kroppen att tappa mycket och även att inte kunna uppta lika mycket vitaminer från maten längre. Så kosttillskottet är ett bra sätt att hjälpa kroppen med att få i sig det som den behöver.

Sen är det ju verkligen så, mjukstarta, rivstarta inte som en galning på gymmet. Det kommer inte att hålla i längden. Ta det lugnt, du har hela året på dig, det är inte sista året du lever och heller inte den sista sommaren.

Bästa tipset för att lyckas med målen:

  • Sov bra, sömn gör dig utvilad, lättare att hålla fokus och vara koncentrerad. Kroppen jobbar på natten och du får bättre resultat oavsett vad det gäller, med en utvilad kropp och knopp
  • Ät bra, få i dig mycket grönsaker, frukt, bra måltider, protein. vet du inte hur man äter rätt, be om hjälp, professionell hjälp finns att få.
  • Motionera, rör på dig, oavsett vad målet är så är motion en bra medicin för mentala tillståndet, vilket ger energi, endorfiner och fokus
  • Skriv ner, planera, strukturera, är målet för stort, sätt upp delmål.

För fler tips om kosttillskott, välmående och annat smarrigt så kan man gå in på Måbranaturligt.se och läsa deras härliga tips och produkter. Kickstarta nya året 2020!!

Har du fler tips, fyll på eller dela med dig av hur du gör.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.