Stronger Life

10.000 steg

God morgon lördag.

Jag orkade inte blogga något igår, för jag var så trött efter min första dock men korta, arbetsvecka. Det kändes så skönt att lägga sig igår utan att tänka på när jag ska gå upp eller att behöva sova x-antal timmar. Och ännu skönare i morse, att inte ha någon tid att gå upp till. Bara ligga och dra sig.

Igår kom jag upp i 10.000 steg !! och jag orkade otroligt nog att träna. Det trodde jag aldrig faktiskt, jag var så trött på jobbet, alltså så trött. Såg i kors, kunde somna på stolen. Hatar den där tröttheten som får en att bara säga ”jag är så trött” hela tiden, Men jag kom hem och tänkte inte mycket mer på det utan bara bytte om, påbörjade min träning och plötsligt var jag klar! Underbart.

Idag har jag egentligen vilodag men vi får se om jag kör ett cardiopass bara för att komma upp i mina steg. Jag har väldigt svårt att nå upp till ens 6000 steg när jag är hemma och det är väldigt lite rörelse för kroppen.
Men jag måste säga att det är riktigt svårt att komma upp i 10.000 steg!!

Förresten så fick jag mina resultat från hälsotestet igår, kommer i annat inlägg. Blev lite rädd faktiskt.

Ha en fin lördag. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.